Crossnyt.dk logo

Smith med fart på de sidste 14 dage

Magnus Smith er en af de unge vi kommer til at høre meget mere til i fremtiden. Denne weekend var han sammen med Mikkel Haarup og Lucas Ankjær og weekenden før, havde han også travlt med at jagte drømmen om en kontrakt, som han fortæller her.

Blu Cru Cup. Om lørdagen skulle jeg køre en tidskval, hvor jeg blev nr. 7


- Første heat får jeg en lidt skidt start, men kørte rigtigt godt op og sluttede som 5er.


- Andet rigtig god start var oppe i svinget først, men havde lidt får meget fart på og kom lidt langt ud i svinget. Jeg krydsede stregen som nr. 2 og lå i top 3 det meste af heatet, men lavede nogle fejl og røg ned som nr. 5. På sidste omgang overhalede jeg nummer 4 og blev der. Jeg blev nr. 3 samlet på dagen.


- Efterfølgende er jeg nu sammen med fire andre blevet udtaget til Yamaha Masters, hvor vi over tre dage, i ROM skal til en form for udtagelses prøve. Den de vælger skal køre EM serien 2019 for et Yamaha team, fortæller Magnus der også var med på sølv holdet weekenden efter.


- Denne weekend var det Coupé de l’avenir Sammen med Mikkel Haarup og Lucas Ankjær.


- I kval heatet gik det rigtig godt og vi kvalede ind som nummer 1. Om søndagen skulle vi køre 3 heat af 20 min. Jeg syntes selv jeg kørte rigtig godt, men havde et lille styrt på sidste omgang i sidste heat, men ellers en god weekend, fortæller Magnus.

576FC6E4-3B69-4374-A2D4-35CFD7EF9175.jpeg