Crossnyt.dk logo

Sørensen røg af

Kim Sørensen prøvede også kræfter med det der upercross I weekenden og matte rette cyklen op efter styrt på en hektisk weekend.
Kim fortæller:

- Hej jeg var til SUPERCROSS i Zuidbroek Holland i weekenden. Vi ankommer til hallen fredag aften, og kører med til 2 x 5min træning på banen fredag aften, fortæller Kim.

- Lørdagens race forløber nogenlunde, og bruger dagen og aftenen på at komme i gang uden de store chancer. Ingen SX forberedelse kan godt mærkes i et felt, som stillede op dernede i år. Utrolig mange hurtige amerikanere og franskmænd. Fik dog kørt alle aftenens heat og var til slut 2 pladser fra finalen, fortæller kim der nu var kommet i gang.

- Søndag gik meget bedre. Fik kørt nogle gode heats. Havde et enkelt styrt i semifinalen, hvor jeg røg rimeligt af. Vi fik rettet cyklen lidt, og kom ud til start til last chance. Her gik der 4 videre til finalen efter "programmet" for weekenden. Var nr. 2 det meste af heatet, men blev taget på sidste omgang, og endte som 3er. Kom med i finalen søndag, men måtte starte i anden række.

- Kørte et nogenlunde finale heat, dog godt mærket efter mange race i løbet af weekenden. sluttede som 11 ud af 13, fortæller Kim om weekendens oplevelse. 

kim.jpg