Crossnyt.dk logo

Solid VM-præstation af Thomas Kjer Olsen

Ottende afdeling af VM i motocross MX2-serien blev kørt i weekenden, desværre med færre danskere på banen efter Mikkel Haarups sammenstød i sidste uge, hvor han stadig er ved at komme sig. Thomas Kjer Olsen og Glen Meier var således tilbage til at forsvare Danmark i italienske Faenza.

 

Desværre var der ingen point til Glen Meier, der ikke havde sin bedste dag i første heat og som ikke stillede op i andet heat.

 

Thomas Kjer Olsen leverede en pragtpræstation ved syvende afdeling i onsdags, og han virkede indstillet på at gøre det samme igen søndag. Ingen tvivl om, at den krævende bane passer godt til Thomas. Danskeren var ikke til at ryste af sig eller komme udenom i første heat, hvor han solidt befandt sig som 3'er det meste tiden og udfordrede andenpladsen. Det forblev dog ved tredjepladsen i første heat.

 

Thomas Kjer Olsen mistede desværre lidt af farten i andet heat, hvor han kørte en smule for forsigtigt. Han måtte derfor kæmpe sig op på en sjetteplads i heatet, men beviste uden tvivl, at en Thomas Kjer Olsen nu fri for store smerter efter sin skade hører til i toppen af feltet. Danskeren endte dermed lige uden for podiet som samlet nr. 4 på dagen, og fik nok point til at rykke op på syvendepladsen i den samlede VM-stilling.

 

- Det var endnu en god dag i Italien. Planen med løbene i Faenza var hele tiden at få en podieplads i mindst ét af løbene, og det lykkedes i onsdags sammen med en topplacering i dag i første heat. Så det har været en god uge for mig. Det føles godt at få endnu et solidt samlet resultat. I første heat følte jeg mig godt tilpas på cyklen. Jeg udfordrede Vialle på andenpladsen og Jed var i hælene på mig til slut. Andet heat var lidt sværere på grund af vand på banen, og jeg tror, jeg kørte lidt for forsigtigt. Jeg var ikke aggressiv nok i starten, men jeg kom op på en sjetteplads, og det gav mig en samlet fjerdeplads på dagen. Jeg er meget glad for resultatet og at vi konsekvent ligger i front, så alt er godt i øjeblikket, fortæller Thomas Kjer Olsen.

 

Læs mere om løbet, stillinger og find billeder hos MXGP

 
Thomas_Kjer_Olsen_-_FC_250_-_Rockstar_Energy_Husqvarna_Factory_Racing_-_Faenza3.jpg