Crossnyt.dk logo

SPÆNDING I TOP VED 4. AFDELING AF DM-A

Dramatik og intens konkurrence til 4. afdeling af DM i Motocross på Korskro-banen. Søndag den 7. juli 2024 bød Korskro-banen i Esbjerg velkommen til den 4. afdeling af Danmarksmesterskabet i Motocross. Med en dag fyldt med spænding og høj intensitet var det et arrangement, der holdt både kørere og publikum på kanten af deres sæder.

A-MX1 klassen fortsætter spændingen med uformindsket styrke. Nicklas Haagensen leverede en solid indsats og er nu placeret som samlet nummer tre i mesterskabet. Med kun to afdelinger tilbage, er konkurrencen intensiveret, og alle øjne vil være rettet mod de kommende løb for at se, om Haagensen kan avancere yderligere i den samlede stilling.

I A-MX2 klassen har der ikke været nogen ændringer på podiepladserne efter dagens løb. De førende kørere har formået at holde deres positioner, og spændingen fortsætter, når feltet snart mødes igen til den næste afdeling.

Dagens arrangement på Korskro-banen var præget af fremragende vejrforhold og en entusiastisk opbakning fra publikum, der skabte en fantastisk atmosfære for både kørere og tilskuere. Der blev leveret motocross i verdensklasse med imponerende præstationer og intense dyster på banen.

Vi ser nu frem til de to sidste afdelinger af mesterskabet, hvor feltet igen vil konkurrere om de eftertragtede placeringer og muligheden for at løfte trofæet som Danmarks bedste motocross-kører.

Den samlede stilling kan du finde her: Stillinger Motocross (dmusport.dk)

kvadrat-DMU-logo-495x400-1.jpg (2)