Crossnyt.dk logo

Spændende hvad det ender med

Nichlas Bjerregaard havde en god dag i Hedeland og vandt da også første heat og var også først over stregen i 2. heat, men blev udelukket efterfølgende

Nichlas fortæller selv om situationen på facebook:

- En ellers perfekt dag på hedeland endte med at vi 4 mand bliver diskvalificeret på grund af en flagmand står midt på et hop, hvor ingen har mulighed for at se ham. På trods af hele feltet sprang på hoppet nåede flagmanden kun at skrive 4 mand ned, og det er så os 4 selv om mange flere indrømmer at de sprang.

- Det er ikke kun er flagposten, men også dommeres skyld. På trods af vi havde dommeren med ud og se på hoppet bagefter. Hvor han godt kunne se at man ikke kunne se flagposten fra opkørelsen af var han stadig ikke til at trænge igennem til. Ikke nok med det havde flagmanden skrevet et nummer som ingen havde. Måske et tegn på der ikke helt var styr på det.

- Syntes simpelhen det her er under alt kritik. Vi er så mange folk som bruger rigtig meget tid, penge og energi på det her. At der så skal stå en flok stivnakkede amatører og tage sådanne beslutninger, syntes jeg er problematisk!

- Håber ikke denne sag ender her for så er jeg ikke at finde til de sidste 3 afdelinger!

- Mit opslag efter DM i Hedeland var på ingen måde på kritik af de frivillige der støtter op om vores sport, for uden dem ingen race.

- Det er bare sindsygt frusterende at blive diskvalificeret for at hoppe for gult flag / røde kors flag når der ikke er nogle synlige flag på vej mod hoppet, om det skyldes en meget uheldig placering af flagposter er måske årsagen men gudskelov der ikke skete noget med de frivillige.

- Det er også meget mærkeligt at min nærmeste konkurrent i DM går fri på trods af at han selv sagde til dommeren at han også havde hoppet, han kunne nemlig heller ikke kunne se noget flag, en af samaritterne har også meddelt dommeren at alle de forreste hoppede og at der dermed måtte være noget galt med de opslåede resultater, men lige lidt hjalp det, lyder det fra Nichlas Bjerregaard.

Spørgsmålet er så om protesterne fra de 4, der blev udelukket bliver hørt.

FB_IMG_1626160888760.jpg