Crossnyt.dk logo

Stærk dansk kørsel til Italiensk mesterskab

Nichlas Bjerregaard og Nicolai Skovbjerg deltog i første afdeling af de åbne italienske mesterskaber, og de to danskere gjorde det ganske fornuftigt.

Som traditionen byder, var en stor del af den kommende sæsons VM og EM kørere mødt op til det italienske mesterskaber, for at pudse formen af, så de to danskere var i fint selskab.

Nichlas Bjerregaard kvallede som nr. 15 i sin gruppe og med placeringer som nr. 26 i begge heat, blev han samlet nr. 30 på dagen i MX1 klassen Podiet tog Jeremy Seewer, Maxime Renaux og Tim Gajser sig af i nævnte rækkefølge.

Nicolai Skovbjerg kvallede som nr. 7 i sin gruppe i 125cc klassen, og med 15 – 12 placeringer i heatene, blev han samlet nr. 15 på dagen. Podiet i 125cc klassen gik til Alfio Pulvirenti, Elias Escandell og Alessandro Gaspari i nævnte rækkefølge.

MX2 havde ikke dansk deltagelse, men her gik top 3 til Simon Lagenfelder, Thibauld Benistant og Andrea Adamo i nævnte rækkefølge.Se alle resultater her: https://www.mgmtiming.it/default.aspx?pagina=/2023/_C._Internazionali%20d%20Italia_Motocross_Pro/2023-02-12%20Ponte%20a%20Egola

Bjerregaard.jpg (1)