Crossnyt.dk logo

Status på sæson 2022 Malou Jakobsen #705

Malou gik ind til 2022 med forventningen om at hun skulle være i top 10 samlet set til VM og hvordan er det så gået får vi svaret på i denne artikel.

- Jeg gik ind i 2022 sæsonen med store forventninger til, at jeg samlet set i VM skulle være i top 10, og det svenske mesterskab skulle afsluttes med en første plads. Det skulle vise sig at gå hen og blive lidt en udfordring for mig indtil videre.

- Vi har nu kørt 4 afdelinger i VM. Det er et hårdt felt, og når jeg hænger så meget i starterne, som jeg gør, så får jeg desværre brugt min energi helt forkert, men uanset dårlige starter og et enkelt heat i Sardinien, hvor jeg helt måtte udgå, så jeg har stadigvæk formået at få kørt mig godt op igennem feltet i de forskellige heats. Da vi ankom til afdelingen i Sardinien lå jeg faktisk 7´er samlet i VM, men de sidste 2 afdelinger i henholdsvis Sardinien og Madrid skulle vise sig at volde mig problemer. På nuværende må jeg desværre tage til takke med en samlet 12. plads, og med en afdeling tilbage, så skal jeg virkelig være heldig, hvis jeg skal nå min forventning om en top 10 placering for 2022, men i cross kan alt jo ske, griner Malou.

- Svensk På nuværende tidspunkt, har vi kørt 2 afdelinger i det svenske mesterskab. Jeg havde virkelig store forventninger til dette mesterskab i år, men første afdeling i Husqvarna, skulle vise sig at blive en udfordring for mig pointmæssigt. Et styrt i det ene heat resulterede desværre i at mit gashåndtag røg af, og uden dette kunne jeg ikke fuldføre heatet. Virkelig er en træls start på sæsonen allerede at være bagud på point, men med stadigvæk 4 afdelinger tilbage, så har jeg helt bestemt troen på, at jeg nok skal nå mit mål.

- Det siges at ”Af modgang bliver man stærk”. - og jeg må tilstå, at jeg føler, at jeg har taget min portion modgang i starten af sæsonen, lyder det fra Malou.

- Nu retter jeg blikket hen mod et spændende efterår, hvor jeg uden tvivl kommer til at bruge alle de erfaringer, jeg har fået i foråret… og så skal der virkelig arbejdes intenst på at forbedre mine starter. Jeg ved jo godt jeg kan, for i vinterturneningen i Esbjerg mod drengene tog jeg holeshot, og senest i den sidste DM afdeling for kvinder, formåede jeg også at tage holeshot. Jeg er yderst taknemmelig for alle mine sponsorer, som giver mig en fantastisk opbakning, og som tror på jeg nok skal nå mine mål. – Mine udfordringer i starten af sæsonen, er bare et lille bump på rejsen, vi ønsker Malou held og lykke på rejsen.

malou.jpg (1)