Crossnyt.dk logo

Storm hygger i Spanien

Amanda Storm lever drømmen som motocross kører i Spanien og har fået en masse oplevelser med på vejen. Vi snakkede med Amanda om, hvad hun har kørt af løb derude og i Europa.

- Hej Speedy, Som bekendt har min sæson i 2017 foregået i Spanien. Jeg har kørt spansk mesterskab i dameklassen, hvor jeg efter de tre afdelinger blev samlet 2'er.

- Jeg vidste at der var et par rigtig hurtige piger, da jeg jo mødte dem til EM'et i Polen i 2016. Det mest positive henover sæsonen må være, at jeg for hver afdeling lykkedes med at komme yderligere tættere på 1'eren og til sidst faktisk kun at hænge ét sekund bagud pr. omgang, fortæller Amanda, der har har stor respekt for 1eren.

- Hun er en super dygtig kører, så jeg er meget tilfreds med sølv, fortæller Amanda, der er inviteret med til Galla.

- Ja det er rigtigt til februar er jeg inviteret til RFME unionens galla, hvor præmieoverrækkelsen for mesterskabet foregår, så det bliver også spændende at være med til, fortæller Amanda, der også har kørt andre løb.

- Derudover har jeg deltaget i enkelte afdelinger af Valencia mesterskabet og hele mesterskabet i Murcia regionen, som jeg rent faktisk endte med at vinde i MX2 Open. Min bedste placering i Valencia blev en samlet 4. plads i 45 graders varme i sommers, som jeg har det rigtig godt med da Valencia regionen anses som Spaniens hårdeste. Sidst men ikke mindst var det vildeste nok at prøve at køre et Supercross løb på et stadion en sommeraften i en også meget høj temperatur. ca. 35 grader tror jeg. Nogle af drengene hernede er lidt "crazy", men jeg endte på en samlet 3. plads den aften efter nogle hårde kampe, fortæller Amanda der har lagt planer for 2018.

- I 2018 er målet ikke meget anderledes end normalt. Have det sjovt og gøre det bedste, jeg kan. Jeg har enormt stor lyst til at deltage i både EM og VM, men det er desværre ikke noget, der kan blive råd til foreløbigt selvom det er oplagt med en VM-afdeling i Portugal eller Italien, men EM'erne ligger simpelthen for langt nordpå.

Jeg vil igen køre spansk mesterskab, der har fået en afdeling mere på kalenderen. Murcia og Valencia-mesterskaberne og hvad, der nu ellers lige byder sig. Det skal nok blive en god sæson uanset, jeg nyder tiden hernede og selvfølgelig, at der ingen off-season er pga. det dejlige vejr, griner Amanda Storm.

 

amamda.jpg