Crossnyt.dk logo

Strate i gang med sæsonen

Benjamin Strate er rykket ned i MX 2 klassen og flere havde glædet sig til at se ham i netop denne klasse – desværre gik det ikke som forventet, men der arbejdes hårdt mod afdelingen i Randers.

- Jeg kom til Næstved ret godt forberedt, synes jeg selv, og jeg glædede mig til at se niveauet i MX 2 klassen. Jeg vidste godt, at der ville være nogle unge og hurtige knægte, lyder det fra Strate.

- Jeg havde dog håbet at skulle blande mig lidt med dem, men sådan gik det desværre ikke helt. Jeg havde sådan set to fine heat, men banen var sku ikke lige til min (eller nogen andens) fordel, den var meget svær og ensporet. Men farten bare ikke helt nok til at være med der, hvor jeg gerne ville, lyder det fra Strate, der var væltet i første heat og kørte sig op som nr. 7 så helt skidt er det heller ikke.

 - Jeg arbejder hårdt videre mod Randers og håber på nogle lidt bedre point. En kæmpe tak skal lyde til min teamchef Jesper fra NR-Service Racing Team for den kæmpe hjælp og service, han yder! Fedt setup og en motorcykel, der bare spiller. En kæmpe tak til Stefan KMS som fik 100 % styr på affjedringen til dagen og ikke mindst min mekaniker, som gør et kæmpe arbejde. Tak til alle sponsorer, slutter Benjamin, der er til start igen i Randers.

strate.jpg (1)