Crossnyt.dk logo

Supercross.dk kører selvfølgelig sæsonen 2019 færdig men

Cross eventyret i europas største indendørs supercrosshal, synger på sidste vers, Erik og Peder som har ejet og drevet hallen siden 2007, vil køre denne sæson færdig, men når hallen til foråret 2019, lukker kan det være sidste gang, der er kørt cross i hallen i Breum. De mener at det for deres vedkommende er tid til at komme videre, og ønsker derfor at sælge hallen.

- Vi havde ikke selv haft i tankerne, at hallen kunne sælges til andre cross entusiaster, men på mange opfordringer, ikke mindst i løbet af denne sæson, vil vi prøve at gøre mere opmærksom på denne mulighed for et salg.

- Det bliver ikke nemmere end det er nu, alle tilladelser hos diverse myndigheder ligger der, så det er bare at køre videre, men bliver der først lukket, skal der søges forfra, og tro mig det er ikke noget nemt job, siger Peder bestemt. Vi skal selvfølgelig heller ikke glemme at banen er etableret, hvilket også er et ret krævende stykke arbejde.

- Så hvis du syntes at der fortsat skal køres supercross i hallen, og har mod og lyst på udfordringen, så har du nu en enestående mulighed for det.

- Der er to matrikler,  så der er mange måder at strikke en evt. handel 
sammen, den mindre hal egner sig til alle former for industri/handel. Her er kontorer, nyerenoverede bade, omklædning og kantine. Hele matriklen er indflytningsklar.

- Er du blevet interesseret, og vil vide mere om mulighederne i disse bygninger, så er du meget velkommen til at kontakte Erik eller Peder for nærmere detaljer vedrørende evt. køb af Østermarken 5 Breum.

Kontakt:

Erik Nielsen 26 30 23 15

Peder Østergaard 23 30 22 39

Mere info klik på link nedenfor:

Se mere om salget her

breum.PNG (1)