Crossnyt.dk logo

Tættere på det DM

Nichlas Bjerregaard er nu kommet tættere på det DM han inden sæsonen, havde sat næsen op efter på Mors.

Nichlas startede dagen på Mors ud med at kvale som nr. 3.

- Jeg følte ikke, der var nogen grund til at presse på en lidt svær og tung bane om morgenen, fortæller Nichlas, der skulle grave dybt i dagens første heat.

- Jeg havde problemer med at finde et godt flow - samtidig skulle Gryning og Kjær ikke køre for langt væk for så, kunne jeg ikke nå dem igen. Mit største problem var faktisk armpump hele heatet, men jeg begynder at sætte banen bedre og bedre sammen og kommer op til Gryning, der i den grad kæmper for sin placering. Efter lidt bøvl med ham er jeg forbi, men når ikke op til Kjær og slutter som nr.  2 fortæller Nichlas, der var klar på 2. heat.

- Jeg er afsted som nr. 2 Gryning tager holeshot, han kører selvfølgelig også på Yamaha, så jeg ville lige finde mig selv, inden jeg ville angribe, fortæller Bjerregaard.

- Kjær havde jeg bagefter, men kunne hurtigt se, at det var mig og Gryning, der skulle kæmpe om de 50 point. Jeg ikke om det var Grynings luftfilter, der var bøvl med ha ha, men jeg kommer hvert fald forbi ham og holder til mål, selv om jeg på sidste omgang selvfølgelig godt presset af Grynning er ved at smide Yamahaen, som jeg gjorde det i Esbjerg. Denne gang redder jeg den heldigvis og får de 50 point, siger en tilfreds Nichlas, der har den røde plade til den sidste DM afdeling i Næstved.

- Nu skal der være fuld fokus på træningen den kommende tid - en underlig sæson finder hurtigt en afgørelse, så man skal være der 100 procent på dagen, slutter Nichlas Bjerregaard.

 

 

 

Nichlas bjerregaard.jpg