Crossnyt.dk logo

Tak

Alle I kære Danske Cross folkens - herved en lidt forsinket, men kæmpe TAK til Randers Motor Sport/Honda Park/Brusgaard/Jan Hvam og alle hans meget venlige folkens.

- Skønt med en lille solstråle beretning fra den lidt triste Corvid 19 tid, hvor 4 stolte Dmcu klubber skulle afholde Dmcu Mesterskabsløb på Honda Park lørdag d.13. juni - hvilket selvfølgelig blev aflyst!! Istedet for løb, valgte den brave RMS formand Jan Hvam at tilbyde fri træning for alle Dmcu kørere kl 09-13.00!! Og hold da helt op, banerne var noget så perfekte og flot jævnede, og det vrimlede med meget venlige og imødekommende Randers folk, og, der kom noget så flot langt over 80 Dmcu kørere, som alle roste den flotte Vm/Adm/Classic Vm/Em bane til skyerne!!

- Det var noget så imponerende at se og høre, hvordan ALLE roste både banen og stedet - som en del ikke havde kørt på siden 2013. Det var virkelig en stor oplevelse for både små og store kørere, og det viser at Randers Motor Sport/Honda Park har været savnet, og stadig kan imponere os alle, uanset niveau, alder og fart!!
'
Kære Randers Motor Sport/Jan Hvam incl alle de prægtige hjælpere, TAK for en virkelig flot og dejlig træningsdag, venlige og imødekommende folk overalt, det var perfekt - TAK!! Og måske var det især skønt at høre alle vore unge kørere rose banen, lige som i de "gamle dage" hvor vi ofte gæstede denne hæderkronede Dmu bane.

Men, det var bestemt også en noget så skøn og hjertevarm oplevelse, at se den hæderkronede Jimmy Smed køre ganske stærkt på banen, da Dmu kørerne overtog banen efter kl 13.00 - det er simpelt hen bare så flot og livsbekræftende at en sportsmand på 84 år kan skyde en ikke uvæsentlig fart på en Cross bane, og endda have luft og kræfter til at hygge snakke velkendt efterfølgende. Venligst Klaus Rafael" 

sam k rms.jpg