Crossnyt.dk logo

TALENTHOLD

Efter flere års tilløb, har ALMK nu oprettet et talenthold, som gennem vinterens forberedelser vil træne ekstra hårdt til 2018. Til dette er der både planlagt træning på crosseren I Skagen og I hallen I Breum, løb, cykling, styrketræning og meget andet. Alt I alt prøver ALMK at sørge for gruppen er perfekt rustet til sæsonen på de danske crossbaner.
I løbet af sæsonen vil de udover den normale ATK- træning, modtage specieltræning fra klubbens 3 elitekørere, som igen I år tæller Nichlas Bjerregaard, Kim O. Sørensen og Kenneth Kaalund.


Med i gruppen i 2018 vil være Anders Kvist, Anders Mariendahl, Catja Rasmussen, Daniel Olsson, Kasper Nielsen og Magnus Hastrup.
Kørerene er udvalgt ud fra flere kriterier blandt andet; Evne og vilje til at gennemføre en hård vintertræning, familieopbakning, mentalt overskud og stabilitet, klare mål med løbssæsonen 2018, nuværende køreevne og evne til indlæring.


Klubben håber denne gruppe kan motivere ikke kun de deltagere der er med, men også resten af de unge mennesker der er I klubben, til lige at træne den lille smule mere både på og udenfor banen.

Skulle du være interesseret I at høre mere om dette projekt, kan du tage fat I Kontaktpersoner og ansvarlige for talentgruppen som er Morten Knall Christiansen og Kenneth Jepsen, samt naturligvis klubtrænerne Kim Serup Kristensen og Magnus Mogensen.


almk.jpg