Crossnyt.dk logo

Tang kæmper med gammel skade

Mathias Tang har haft problemer med en gammel skade som har holdt ham fra rigtigt at kunne køre det seneste årst tid.
Tang fortæller:

- Jamen for 1'5 år siden brækkede jeg armen og rev hånden af led og efterfølgende har jeg så haft mange smerter i den og har ikke rigtig kunne bygge muskelmasse op i armen, men fik at vide man skulle se skaden an op til et år efter. Men det hele blev kun værre og jeg blev ved at træne hårdt som gjorde min krop mere og mere skæv, så til sidst kunne jeg ikke tage ud til en træning uden at få ondt, enten i ryggen eller nakken, og kunne ikke holde fast på styret efter 10 min, så efter 3-4 forskellige scanninger på forskellige sygehuse så fandt de et ledbånd der er revet over og en nerve der nok også er medtaget.

Det er den unge hurtige kører blevet opereret for og nu venter der en genoptræning.

- det er jeg lige blevet opereret for i torsdags og skal nu gå med gips i 6 uger, og så ind og have fjernet lidt metal i den og så har jeg et langt genoptræningsforløb i vente.

Derefter er det hårdt arbejde på maskinen der skal til.

- Min plan er at være tilbage på maskinen i starten af februar og så få kørt en masse og forhåbentlig have en fuld DM sæson uden skader. Indtil da passer jeg bare min træning og gør hvad jeg kan for at blive klar hurtigst muligt!
mathias tang.jpg