Crossnyt.dk logo

Tang med god afslutning på DM og Honda

Mathias Tang var tilfreds med DM i Næstved og er allerede i gang med 2019 forberedelser som bliver på KTM.

Mathias fortæller om sin oplevelse i Næstved.


- Hej Speedy, Næstved var en rigtig god afslutning, okay kval som 6’er i min gruppe, første heat laver jeg en rigtig dårlig start og er 15’er på første omgang, men følger med og laver et par overhalinger, men vælger så at smide den i udgangen af et sving og er nede som nr. 24 og når desværre ikke længere op end nr 16, men følte mig godt tilpas på trods af resultater ikke var der, fortæller Mathias om 1. Heat.


- 2. heat laver jeg en fornuftig start, vender som 9-10 stykker og laver et par overhalinger og kommer op som 5’er og ligger der et par omgange og så kommer Glen Meier forbi og ligger så 6’er, men holder den sgu i mål! Fuldt ud tilfreds med mit andet heat og dejligt at slutte af med at få vist, hvor jeg hører til efter en sæson, der har været hård mod mig, slutter som samlet 12’er i mesterskabet som jeg er okay tilfreds med på trods af alting, siger Mathias der trænger til at prøve noget andet.

- Vil også benytte muligheden for at takke min far, mor, mekaniker lucas wahl og team og teamchef for den kæmpe hjælp i 2018, det er guld værd og kunne ikke gøre det uden et hold som dem.


- Har i 2019 lavet aftale med West Side Racing, hvor jeg selvfølgelig vil være at finde på en KTM, jeg er utrolig glad for samarbejdet, ikke fordi jeg ikke har været glad for hondaen eller samarbejdet med Jens, for jeg har altid følt mig velkommen og godt behandlet hos JØ teamet, men jeg trænger til at prøve noget nyt - også åbnede muligheden sig. Mig og Thomas Rasksen har gået og joket lidt med det efter han er kommet tilbage med hjælp fra min far. Mig og thomas kommer til at være træningsmakkere frem mod og igennem sæson 2019, og det glæder jeg mig helt vildt til, og det skulle gerne vise sig når sæsonen igen starter, slutter Tang beretningen.

59042A5E-DD47-4777-956C-67C60CD759AC.jpeg