Crossnyt.dk logo

Team Danmark: Topatleter mister millioner i regeringens finanslov

Regeringen har fremlagt deres udkast til finansloven 2023, og der er forslået en besparelse ved at fjerne 4,1 mio Kr. årligt fra Team Danmark. Et lille beløb i statens samlede budget, men et stort beløb for de danske atleter, som uden tvivl vil blive ramt - herunder også de bedste danske motocrosskørere.

På facebook skriver Team Danmark bl.a.:

"Der mangler allerede fuldtidsansatte landstrænere, assistenttrænere og ekspertbistand. Mange landstrænere har fuldtidsarbejde ved siden af trænergerningen, og de bruger tid på at vaske atleternes tøj, booke billetter og andet praktik frem for at sikre sportslige resultater og tage sig af atleterne og deres trivsel."

Noget af det kan vi nikke genkendene til i Motocross og de ørige sportsgrene under DMU, på trods af, at vi er en af de sportsgrene der har en vis størrelse og som har opnået en god ancinitet hos Team Danmark.

Hvordan og om det kommer til at påvirke støttekronerne til DMU kan der selvfølgelig ikke siges noget om endnu.

Læs en artikel om emnet på Team Danmarks hjemmeside her: https://www.teamdanmark.dk/presse/nyheder/2022/august/danske-topatleter-mister-millioner-i-regeringens-finanslov/