Crossnyt.dk logo

Team Specialmonterings DM-A, DM-B og Dame DM

Team Specialmontering havde mange kørere til start i forskellige DM klasser denne weekend. En weekend der havde høj- og lavpunkter.

Til DM-A på Mors kørte Stefan Bech sin Yamaha til sit bedste resultat nogensinde i MX1 klassen. Under kvalifikationen var Stefan nr. 10, og i dagens første heat blev han nr. 11. Det var et heat, hvor Bech måtte kæmpe for tingene efter en dårlig start, men også et heat med mange fede kampe. I andet heat kom så det hidtil bedste resultat i A MX1, da Bech kører sig op som nr. 6 i mål, efter en spektakulær kamp lige til det ternede flag.

I B-125 klassen var der virkelig flot kørsel af både Jayden Schmidt og Frederik Eskildsen. Jayden kvallede som nr. 4, mens Frederik fulgte lige efter som nr. 6. Endnu mere parløb blev det for de to unge Yamaha-drenge i dagens første heat. Frederik kommer fra start som nr. 7, men rykker hurtigt op bag Jayden, så de to lå nr. 3 og 4, hvilket også blev deres placering i mål.
I andet heat ryger Frederik ned i et voldsomt start-styrt og ligger derefter sidst, men får kørt sig op som 11 i mål, mens Jayden tager endnu en 3. plads. Frederik bliver samlet nr. 7 på dagen, og er samlet nr. 7 i mesterskabet, mens Jayden bliver nr. 3 på dagen, hvilket også er hans placering i mesterskabet.

I MX2 klassen var heldet slet ikke på Line Dam og Glen Meiers side. Line Dam fløj ned i en traktor under træningen og slog håndled og ben. Hun prøvede at køre første heat, men kunne ikke gennemføre pga. smerter. Glen Meier løb ind i tekniske problemer, og kunne ligeledes heller ikke gennemføre de to heat.

Om lørdagen kørte Sebastian Bang sit første B-DM, og da det var på den altid svære Troldkjær-bane i Holstebro blev han kastet direkte for løverne. Heldigvis gik han til opgaven med oprejst pande, og med 22-20 placeringer i heatene, tog han hjem med en samlet 20. plads samt en masse ny erfaring.

Line Dam var også til start i Holstebro om lørdagen, hvor hun deltog i Dame DM. Her havde hun nogle gode kampe med Sara Andersen, og endte med 2-2 heat-placeringer, så Line blev nr. 2 på dagen, hvilket også er hendes placering i mesterskabet.

118317611_3507610412658210_2434716520246581500_n.jpg