Crossnyt.dk logo

Team Westside Racing er ikke gået i vinterhi

Det meste af cross-Danmark er gået i vinterdvale, for at vågne op igen til foråret. Hos Team Westside Racing er der imidlertid fuldt tryk på planlægningen af sæson 2019.

Teamchef Per Rasksen fortæller:

”Bestyrelsen har haft arbejdshandskerne på her i efteråret. Der er virkelig blevet lagt kræfter i at skabe et solidt fundament for sæsonen 2019. Vi har oplevet en sund tilgang af medlemmer, og sammen med det, en fin tilgang af sponsorer til teamet. Det betyder, at vi kan sammensætte et rigtigt attraktivt program af aktiviteter i teamet til 2019.”

Team Westside Racing kan allerede nu løfte sløret for det foreløbige program, og flere aktiviteter vil komme til.

· I uge 6 inviterer Team Westside Racing medlemmerne til Supercross i Boxen.

· I uge 7 inviteres der til teamtræning i Hadsund.

· I uge 16 inviteres medlemmerne på en uges træningslejr i Lommel, i Belgien.

· I maj måned afholdes dee træningsweekend i Aulum.

· I juni måned inviteres medlemmerne til træning i Hjørring.

· Ligeledes i juni afholdes der træning i Hedeland.

· I sommerferien afholdes der team-træning i Sösdala i Sverige

· I løbet af sensommeren afholdes der træning for teamets medlemmer i Næstved.

· Sidst, men ikke mindst, afholdes der samling på Ripa i Sverige, i løbet af sensommeren.

Hvor det er muligt, lejer Team Westside Racing de anlæg, der trænes på. Teamet medbringer trænere til træningssamlingerne, så teamets medlemmer får mest muligt ud af træningen.

Som noget nyt stiller Team Westside Racing med samme setup til B-DM/Mini-DM og micro-DM, som teamet har gjort til A-DM igennem de seneste sæsoner. Det betyder at teamets medlemmer, der deltager i B-DM/Mini-DM og micro-DM, vil stå under teamets karakteristiske telte, præcis som teamets deltagere i A-DM.

Per Rasksen afrunder: ”Vi føler virkelig vi har fået sammensat et slagkraftigt program for teamets medlemmer. Som altid vil der være stærkt fokus på det sociale islæt i teamet, men vi kører selvfølgelig også for at vinde pokaler. Programmet for 2019 er et af de stærkeste team-tilbud jeg nogensinde har set i cross-Danmark. Vi har stadig et par ledige pladser i teamet, så hvis der sidder nogle derude og synes det ser spændende ud, så er det med at få meldt sig ind. Teamet er åbent for alle, på alle niveauer. Fra micro til oldboys og fra C til A. Alle er velkome.”

Team Westside Racing er en selvstændig forening, der drives med sponsormidler. Teamet har egen bestyrelse, der vælges af teamets medlemmer. Teamets formål er at skabe et socialt netværk for medlemmerne i en individuel sport og samtidig kæmpe med om medaljerne i motocross-sporten. Forretningen Westside Racing v/Per Rasksen er teamets navnesponsor.

33075224_10156093318965813_5582427358368890880_o.jpg