Crossnyt.dk logo

Teams i Jyske Bank Boxen 2024 – JJ Motorcykler Fantic Racing

JJ Motorcykler er måske en ung forretning, men der er allerede store ambitioner. Udendørs har man allerede fået mange kørere i stalden til sæsonen, mens man også er klar til at være med til sit første Yamaha Supercross & Freestyle Show i Jyske Bank Boxen.

Her kommer teamet med en fornem duo i franske Mika Larmarque, ved siden af unge og talentfulde Tobias Caprani! Tobias er som bekendt søn af Mikkel Caprani, der er en af de tidligere kæmper indendørs i Herning, og så er han med for første gang siden 2022 – denne gang på en 450cc!

JJ Motorcykler: ”I år bliver vores første gang til supercross i Herning. Vi stiller op med to kørere i Tobias Caprani og Mika Lamarque. Vi forventer at have en sjov og festlig weekend, hvor alle i teamet skal have tid til at nyde atmosfæren og de mange fede indtryk der er under supercross. Og vi håber publikum vil komme hen forbi os, fordi det er første gang vi er til supercross, og ingen nogensinde har set vores setup før. Vi har to super seje kørere med, som står klar til at uddele klistermærker med autografer på!”

#222 – Mikael Lamarque – FRA – Fantic

#620 – Tobias Caprani – DAN – Fantic

Foto: Per Thorbjørn Schjødt

JJ.jpg