Crossnyt.dk logo

Teams i Jyske Bank Boxen 2024 – Kaduuz Racing

Kaduuz Racing har eksisteret siden 2004 og har i mange år været en fast bestanddel af Yamaha Supercross & Freestyle Show. Mange tidligere vindere og podietagere har været til start på Kaduuz Racing-maskineri, og der har altid været tradition for at have hurtige danskere med også, hos det sjællandske team.

I år har man fået tilgang af Mathias Tang, der om nogen var med til at sætte fut i løjerne i Jyske Bank Boxen sidste år. Samtidig har man fået forstærkning fra Finland i form af Rene Rannikko.

Ronnie Stormly: ”Vi glæder os som altid til at være med igen! Det er efterhånden blevet en tradition, og stemningen er altid fantastisk i Jyske Bank Boxen – den del svigter aldrig. Folk er glade og det er fedt at så mange glade mennesker kommer forbi. Det bliver samtidig godt at have en dansk kører med igen i Mathias, som jo er kommet til her til den nye sæson og som vi føler er et perfekt match hos os – og det giver altid bare noget ekstra i lejren, og er med til at bygge noget fællesskab op – som betyder meget i Kaduuz Racing. Vi glæder os til at hilse på nye og gamle venner, alle de mange fans, og så selvfølgelig alle dem der lægger vejen forbi, som bakker op om os og støtter os. Kaduuz Racing har 20 års jubilæum i år, så supercross er en god scene at skyde fejringen i gang på! Hvad bedre end noget ræs? Vi håber at se rigtig mange der finder ned forbi os i ryttergården!”

Kørere 2024:

#9 – Rene Rannikko – FIN – Suzuki

#124 – Mathias Tang – DAN – Fantic

Foto: Mikkel Wendelboe

Kaduuz-1024x604.jpg