Crossnyt.dk logo

The Capranis.

Tobias og Silas Caprani tog til EM i Korskroen og har denne melding med fra weekenden. Tobias fortæller:

- EM Korskroen Årets første EM løb blev skudt i gang, på dansk grund.

- Lørdag kvalede jeg som nr. 4 i min gruppe. Jeg kom som nr. 8 ind til bommen i kvalheatet. Jeg tog starten og lå nr. 2 i lang tid, men der kom to hurtige bagfra, og jeg endte som nr. 4. Søndag

- 1. Heat fik jeg en god start som nr. 2 også fandt jeg et godt flow og endte som nr. 3.

- 2. Heat kom jeg rigtig dårlig fra start, og kæmper lidt med at komme forbi nogle kørere, og kører sammen med en på første omgang, ligger sidst og kommer op og ligge nr. 27, men vælter igen efter nogle omgange, og ligger som nogle af de sidste igen, men kører mig op som 23er. Samlet nr. 9 på dagen, fortæller Tobias, der havde brormand Silas med på tur i klassen lige under.

Silas fortæller:

- Jeg kvalede ind som 25er. I kvalheatet. Jeg fik en god start, men midt i heatet væltede jeg midt på et hop, også kom der en og landede ned i mig. Jeg havde lidt ondt i benet, men da jeg så flagposten stod med det hvide flag, skyndte jeg mig at starte min crosser og køre, inden at samaritterne kom. Jeg endte som 39er.

- 1. Heat jeg fik en fin start, men jeg havde lidt svært ved at overkomme mit styrt om lørdagen, og endte som 31er. 2. Heat jeg fik en fin start igen og væltede, men endte som nr. 35 Tak til Bo Rasmussen for de gode Tips, slutter Silas.

Billede Tobias.

tobias caPRni.jpg