Crossnyt.dk logo

Thorius om blu cRU i Frankrig

Bertram og Oscar Thorius var blandt de danskere der kørte blu cRU i franske Ernée denne weekend, og udover at det var en kæmpe oplevelse, så kom der også gode resultater med hjem.

- Det var en rigtig fin weekend og en super fed bane. De var virkeligt forberedte dernede, lyder det fra Thorius på vej hjem i bilen.

Bertram Thorius kvallede som nr. 1 med 1 sekund ned til nr. 2, så han var klar over at han havde farten og var rolig omkring det hele.

Bertram kommer afsted som nr. 3 i heatet og var med helt i front på første omgang. Desværre holdte der nogle kørere på anden omgang, som han kom i kambolage med. Bertram smider den to gange og skal lukke et hul op til de førende på 10-12 sekunder. Det får han gjort og ligger side om side med nr. 1 på sidste omgang, men presser for hårdt og vælter. Han er dog hurtigt oppe igen og bliver nr. 3.

Oscar Thorius kørte i blu cRU i 125cc klassen, men selvom han ikke havde den bedste kvalifikation, så fandt han farten og blev nr. 18 i heatet. Oscar har kæmpet med en del skader, men med blu cRU resultatet føler han, at han er på vej tilbage igen.

- Der var mange gode ting at tage med og alt i alt var det en god weekend. Nu gælder det Masterclass og vi tager derned for at vinde, slutter Thorius.

Det er Bertram der er kvalificeret til Masterclass via hans 3. plads, og gør han det godt i Masterclass, så er der fuld support fra Yamaha.

START-MXoN-F-2023_0.jpg