Crossnyt.dk logo

Til dem der følger Mathias - lidt fra weekend samt video interview

Mathias Jørgensen jagter drømmen og det er med flere udfordringer som den unge rytter kæmper målrettet med.

Mathias fortæller fra seneste weekend:

- Jeg skylder alle der følger med i eventyret en opdatering oven på weekenden.

- Jeg var heldig at blive inviteret med til pressday fredag middag sammen med de hurtige drenge, og få lidt mere “track time” nu forstår jeg bedre hvorfor de kan hoppe det hele på første omgang i træningen om lørdagen, fortæller Mathias.

- Dagen starter godt ud, og ligger og køre tider lige uden for finale potentiale. Hvilket jeg egentlig er tilfreds med, fordi mange af de drenge jeg køre med er onelap wounders. De er ikke i form, de kan bare smide en hurtig omgang af. så tænker jeg napper den i heatet ligesom ved A1. Og til dem der har fulgt med, har de lagt mærke til at jeg bare ikke er med i starterne. Og det lyder måske voldsomt men det er simpelthen fordi min kværn er for vild, MA-Engines har gjort et godt stykke arbejde, men for fanden det er træls når man ikke kan holde næsten nede på den. Så han har været i gang med at montere launch controle så vi kan styre hvor meget power vi vil af med. Det har fungeret godt til træning men jeg formår ikke at komme med fra start, fortæller Mathias og kommer til heatene.

- I indledende heat ligger jeg som 12 og bliver kørt i jorden efter vuptierne, ca midtvejs i heatet og ryger ned som sidste mand men køre mig lidt op igen.

- I last chance køre jeg mig op fra 10 til 7 og vil gå bagom ham foran mig, men han hopper til højre og fjerner mit forhjul. Og jeg må igen i jorden.

- Mega ærgerligt når jeg ved dem, der kom i main plejer jeg at kæmpe med. Jeg arbejder selvfølgelig videre med mine svagheder, lyder det fra Mathias.

- Som nogle nok har bemærket, så har Mikael Andersen været hos mig de første 4 runder, hvilket jeg er sindssyg glad for. Vi har sammen skrevet et stykke Danmarks historie med den main vi kom i. Han har haft lange dage på værkstedet med opsætning og servicering af mine cykler så jeg har kunnet passe min træning og daglige rutiner. Ja og så har han fulgt min diæt, så han er nok en tynd og slank fyr når han kommer hjem.

- Jeg er ikke herovre for ikke at komme med i main, mit fokus ligger kun i finaler. Det er det eneste der tæller, så de sidste 3 weekender har været hårde at vågne op til søndag. Men når det er sagt må jeg huske at minde jeg selv om at jeg kommer fra krykker og 8 uger i gibs, samt første kørselsdag d20 dec. 

- Til alle jer der hepper på mig, skriver til mig, tagger mig i div videoer samt klip med glimt af mig. I skal bare vide jeg værdsætter det utrolig højt. Og det er skønt at vide i følger med.

Specielt tak til ! HS-Truck, Au2rep Sorø, MA-Engines, Haugaard AS, thosewhodare, AGA tools, Bihr Nordic, Answer, Gottlieb, Martin, Thomas, røde.

video klik her

mathias.jpg