Crossnyt.dk logo

TKO nu nr. 2

Thomas Kjer Olsen er nu samlet nr. 2 i kampen om VM i MX 2 klassen. Denne weekend var feltet på sandbane i Valkenswaard, hvor han samlet på dagen blev nr. 3. 

Lidt en modsætning i forhold til forrige VM i Argentina og varmere vejr nu i Holland med sne og bidende kulde heldigvis som TKO er bekendt med fra Danmark.

Thomas blev nr. 3 i begge heat og er nu samley nr. 2 i kampen om VM lige efter Pauls Jonass.

Denne weekend blev årets andet motocross Grand Prix kørt i den hollandske by Valkenswaard, og denske Thomas Kjer Olsen viste igen hvorfor han er blandt favoritterne til VM titlen. Denne gang med en samlet tredjeplads og endnu en perfekt weekend i kampen om VM titlen.


Vejret viste sig ikke fra sin bedste side i Holland, og med sne omkring banen samt bidende kulde, var weekendens Grand Prix en fuldstændig modsætning til det argentinske Grand Prix, der blev kørt under høj sol for blot 14 dage siden.

 

Heldigvis lod danmarks bedste motocosskører sig ikke mærke af vejrforholdene, og Thomas Kjer Olsen leverede to super stabile heat. I dagens første heat lå det danske es placeret som nr. 3 i samtlige af de 17 kørte omgange, og det var ligeledes hans placering i mål. I dagens andet heat kom Thomas fra start omkring en placering som nr. 5, men ca. midt i heatet lå den lange dansker igen nr. 3, og det blev igen hans placering i mål.

 

Dermed blev det også til en samlet tredjeplads i årets andet VM motocross Grand Prix og sammenlagt ligger Thomas Kjer Olsen nu nr. 2 i VM MX2 stillingen.

 

- Jeg havde ikke helt samme fart som KTM drengene denne weekend. Jeg havde generelt ikke den bedste følelse hele weekend, så at være på podiet er rigtigt godt. Det er en svær bane derude, men banefolkene gjorde et godt arbejde i forhold til vejrudsigterne, så fantastisk arbejde af dem. Jeg vil gerne takke hele mit team Rockstar energy Husvarna, min mor, far bror og søster der er her for at støtte mig denne weekend, sagde Thomas Kjer Olsen umiddelbart efter podie ceremonien.

 

KTM kører Pauls Jonass fra Letland vandt Grand Prixet i Holland foran sin spanske team kammerat Jorge Prado, og Pauls Jonass fører nu VM MX2 med maximum point.

 

Formand for Danmarks Motor Union og FIM bestyrelsesmedlem Jørgen Bitsch var også til stede ved VM motocross Grand Prixet i Holland, og havde fornøjelsen af at trykke hånd med sin landsmand på podiet, da han overrakte et af trofæerne.

 

- Det har været en fornøjelse at følge Thomas Kjer Olsen på banen i Holland denne weekend. Sidste år fik han danmarks hidtil eneste VM motocross-medalje, og lige nu er han godt i gang med at skrive endnu mere dansk motocross-historie. Det Thomas præsterer lige nu, er virkeligt fantastisk, og det er i høj grad noget vi er stolte over i Danmarks Motor Union. Vi krydser for, at han opnår sit mål om at blive verdensmester i år, siger Jørgen Bitsch.

 

Næste VM Grand Prix bliver kørt i Spanien d. 24. marts.

 

Resultat VM MX2 Holland:
1. Pauls Jonass, Letland, KTM
2. Jorge Prado, Spanien, KTM
3. Thomas Kjer Olsen, Danmark, Husqvarna

 

VM MX2 stilling:
1. Pauls Jonass, Letland, KTM, 100 point
2. Thomas Kjer Olsen, Danmark, Husqvarna, 82 point

tko Holland.jpg