Crossnyt.dk logo

To nordjyder slår sig sammen

Så skete det! Vi to nordjyder slår os sammen og har dannet et team bestående af Nichlas Bjerregaard #377 og Kenneth Kaalund #444.

Vi har været kammerater i mange år og er med tiden begyndt, at træne mere og mere sammen. Dertil modtager vi begge støtte af Yamaha Scandinavia og bruger Black Sheep Mx Soap, hvilket har dannet grundlag for Team Black Sheep Yamaha.

#444 vinter sæson/forberedelse

Min vintertræning har set anderledes ud denne vinter. Jeg besluttede efter sæson 2018, at prøve kræfter med supercross. Dette har medført tre sx weekender i Holland, en sx weekend i Finland og dertil har jeg sagt ja til, at deltage til supercross i Herning/Boxen til februar. Dermed har min fysiske træning har set anderledes ud hen over denne vinter, men så snart sx weekenden i Boxen er færdig, så er alt fokus på udendørssæonen! Som det ser ud lige nu, så bliver det til et par ugers forberedelse i Italien her i foråret.

#377 vinter sæson/forberedelse

Vinter træningen for mig er gået helt efter planen indtil videre. Der er blevet trænet en del kondi træning i hele efteråret og vinteren. Der ud over har jeg været i Spanien i 2 uger og træne hvor der er blevet kørt en del timer på cyklen. Der har været rigtig meget fokus på bare at få kørt nogle timer og nogle heat for at blive endnu bedre kørende på 450érn. Føler mig rigtig godt tilpas på yamaha´en og kroppen føltes også som om den er godt med. Ser meget frem til at få kørt noget mere inden løbende starter, så jeg er 100% klar til sæson 2019!

Hvilket løb og tuneringer

Vi skal begge køre DM-A serien, hvor Nichlas skal deltage i MX1 og Kenneth i MX2. Derudover skal vi begge deltage i Adac Masters serien i Tyskland, og så må vi se hvad der bliver plads til af yderligere turneringer.

Vores fælles sponsorer

Vi vil meget gerne benytte lejligheden til, at takke de folk som har valgt, at støtte vores fælles eventyr. Stor tak til; Yamaha Scandinavia, Black Sheep Mx Soap, SOS Racing Parts, RR Grachic, New Ink Tattoo. I er altid velkommen til, at kontakte os, hvis I har interesse i, at blive en del af dette eventyr og støtte os.

team.jpg