Crossnyt.dk logo

Tobias vandt en fint køleskab

Tobias havde en god oplevelse i weekenden og også i hele ADAC serien.

- Hej speedy, her er lidt fra weekenden Sidste afdeling af ADAC i Holzgerlingen. Mega fed bane og godt vejr, fortæller Tobias.

- Lørdag Tidskørslen gik rigtig godt med en 6. Plads. 1. Heat kom jeg af sted som nr. 2 op i første sving, men satsede lidt for meget over holeshot linjen og skred rundt om mig selv, jeg begyndte at køre op igennem feltet, men på 3. Omgang ryger jeg af på et spids hop og bliver nødt til at vente med at samle min crosser op - fordi den ligger midt ude på banen, flagposten kunne ikke se mig. Jeg kom op igen, men crosseren var helt skæv, så jeg blev nødt til at køre i pit for at få rettet cyklen ender som nr. 38.

- 2. Heat Jeg kom nr. 6 fra start og ligger nr. 4 længe, men vælter på 3 sidste omgang og ligger 11er, men ender som nr. 9. Jeg havde tider til at blive nr. 4 Jeg vandt RedBull holeshot Award, da jeg var den, der har taget flest holeshot i denne sæson, siger en tilfreds Tobias.

- Et RedBull køleskab og en masse RedBulls, fed oplevelse Jeg blev nr. 9 samlet i mesterskabet Tak til Bo Rasmussen og Rasmus Kristiansen For at trucke kilometer, slutter Tobias.

tobiascaprani.jpg (1)