Crossnyt.dk logo

Tredje omgang i manegen! - Kaduuz Racing

Foråret er fløjet afsted, og mens sommeren fortsat først lige kigger frem, er det blevet tid til at trække i trøjerne for tredje gang i år! Søndag går det nemlig løs på kronjyllands stolte arena, når banen i Randers lægger underlag til tredje afdeling af DM i motocross.

Et sted vi har besøgt mange gange før, men som altid leverer solid underholdning, til alle dem der kommer og ser til. Kaduuz Racing melder klar!

Rasmus Johansen kørte sig på podiet for første gang i karrieren, da der blev kørt i Esbjerg sidste gang, og mere vil som bekendt have mere. Han og hans Suzuki RM-Z450 indtager den samlede fjerdeplads i MX1-klassen, og er klar til igen at trække i arbejdstøjet og forsøge at arbejde sig nærmere top 3!

Kasper Dehnhardt og hans Fantic XXF250 havde ikke den bedste afdeling i Esbjerg, men siden har han vist sig flot frem - endda på store internationale scener - så talentet fornægter sig ikke. Vi er sikre på at Randers bliver stedet, hvor Kasper får vendt sit held i DM-serien rundt!

Søren Rasmussen er endnu engang klar til at leverer et fyrsteligt lyd- og duftbillede i Randers, når han og hans Fantic XX250, slippes løs imellem bakkerne. Samtidig vil han da gøre hvad han kan, for at arbejde sig endnu længere frem i den samlede stilling.

I 125 Junior-klassen, der gæster DM-serien i Randers, skal Oswald Pedersen og hans Fantic XX125 forsøge at få styr på de sidste småting, så hans resultater matcher hans egentlige tempo.  Der har bare manglet småting i de første par afdelinger af serien, for at få det hele til at gå op!

Under alle omstændigheder, så er Kaduuz Racing klar til igen at stå skulder ved skulder når det går løs i morgen, og forsøge at levere vores del af det bedste show, det gamle kongerige kender til! Game on!


Foto: Klaus Rasmussen

FB_IMG_1655562333299.jpg