Crossnyt.dk logo

Troede det var slut

Mike Underbjerg Lauritsen troede det var slut med motocross - skulle de sælge det hele - skulle han stoppe med hans arbejde. Mange tanker gik gennem hovedet på Mike, der nu kigger på 2021 med smil på læben. Crossnyt har snakket med ham.

- Hvad så Speedy lyder det i telefonen, da jeg fanger Mike - jeg er lige ved at støbe en hesteboks, lyder det - måske ikke det man forventer af en, der havde store problemer med sin ryg.


- Det der er sket siden sidst - var den gamle læge troede, jeg havde fået en diskusprolaps, men der skete stadig ingen fremgang. Jeg skiftede så læge som henviste mig til et rygcenter i Middelfart. 


- De fandt ud af, det ikke var en diskusprolap. Musklerne har været mega spændt op, det har virket sådan, at jeg har gået med ret ryg i 2 måneder, hvor jeg skulle have gjort det modsatte og strukket ud. Nu efter 3 gange derovre, så er det blevet så godt, at jeg kan både træne og køre motocross - skal bare huske at få strukket ud. Det var ikke sjovt, da det stod på. Nu tror jeg igen på fremtiden, griner Mike, der var tæt på guldet i MX 2 inden afdelingen på Mors.


- Jeg havde fået nogle piller til at ta det værste, men kørte slet ikke mit bedste på Mors og min tur i søen gjorde det ikke bedre - har da også fået badering og luffer kastet i min retning fra klubben i Børkop (se billede), siger Mike, der kan grine igen, men sådan var det ikke for 4 måneder siden.


- Jeg tvivlede meget på det i starten - skulle jeg fortsætte med arbejdet, det var også hårdt for ryggen og motocross leve uden det ville være svært. Nu skal jeg lære at strække ud, jeg troede jo, at det var nerver, men det var bare muskler, nu skal der trænes core mave og ryg, lyder det fra Mike, der tænker på 2021.


- 2021 nu skal der være der guld til Mike, jeg ved, jeg har farten - har vundet heats før og har efterhånden en del erfaring, fortæller Mike, der bliver godt forberedt til 2021.


- Jeg tager 5 uger til Spanien og får kørt en del, og når jeg kommer hjem kører jeg 2 uger til Lommel, så bliver rigtig godt forberedt, fortæller Mike, der fortsætter i samme team.


- Skal køre for Bo Filten Racing og Jens Bramming kan jeg heller ikke undvære, han hjælper igen med maskiner. Alle andre omkring mig er også de samme se mere nedenfor. Man man sige 2020 var en ommer, siger Mike, der har sat sig op til også at køre ADAC.


- ADAC giver så meget og så de EMer, der ligger tæt på Danmark vil jeg køre gerne 3 afdelinger og så skal det DM vindes, så samme plan som 2020, men uden corona og dårlig ryg forhåbentlig i 2021. Godt nytår, slutter Mike.


Kæmpe tak til jer for hjælpen!


#filtenracing

#yamahascandinavia

#peugeotslagelseringsted

#stayonstrickers

#merkurskilte

#JensBramming

#bygma

#fvmotor

#dalsgaardpavilioner

#hørupvvsogentrepenør

#malermestergandrup

#ibsenbyg

#abhuse

#flemmingblokmurer

#jpjensentømrer


received_820163501886478.jpeg