Crossnyt.dk logo

Uheldig dag for Thomas Kjer Olsen

Fra Dmusport. Det blev ikke til det comeback, som Thomas Kjer Olsen havde håbet på, da danskeren kørte syvende afdeling af VM i motocross på en af hans favoritbaner i Letland.

Thomas viste ellers gode takter og havde en god fart i første heat. Desværre kostede en fejl ham dyrt, da en anden kører efterfølgende påkørte hans maskine, så danskeren ikke kunne fortsætte. Et meget frustrerende øjeblik efter en god start.

 

Andet heat lignede en gentagelse, hvor Thomas hurtigt bragte sig op i den øverste del af feltet. Det blev en intens afslutning på heatet, hvor han længe jagtede Jeremy Seewer for at overtage hans placering som nummer syv. Det lykkedes dog ikke for Thomas, der kørte over målstregen som nummer otte med nok point til at rykke op på en 12. plads i den samlede VM-stilling.

 

- Desværre endte denne weekend lidt på same måde som sidste weekend - et godt heat og et dårligt. I det dårlige heat var det bare rent uheld. Jeg lavede en fejl, hvorefter en anden kører landede ovenpå bagenden af min maskine, så den gik for meget i stykker, til at jeg kunne fortsætte. Det værste ved det er, at jeg var med i fronten og jeg havde fornemmelsen af, at jeg kunne overhale flere af kørerne. Ottendepladsen i andet heat. Det er jeg tilfreds med. Jeg følte mig godt tilpas på maskinen, så jeg nød virkelig heatet. Jeg ved, jeg har farten, så det handler bare om at sætte alting sammen, fortæller Thomas Kjer Olsen.