Crossnyt.dk logo

Vendelbos dag i Næstved

Mads Vendelbo har flyttet sig til den bedre ende af mx 2 klassen - på hans dejlige 2 takter, han har kørt på hele sæsonen.

Mads fortæller: 

- I søndags blev 7’ende finale afdeling kørt på Nisseringen i Næstved. Min præstation var ikke særlig imponerende torsdagen op til begyndte jeg at få influenza symptomer, så der var ikke meget energi og en masse høsten, fortæller Mads. 

- Kval: P12. 

- 1.Heat laver jeg en rigtig skidt start, ligger omkring 12. Pladsen, hvor jeg så får bremset hårdt i en opkørsel, og da jeg letter, har jeg ikke sluppet forbremsen så crosseren er umulig at styre uden roterende forhjul og blev derefter kastet grundigt af crosseren og bukker et par ribben. Nede som 24’er, får kæmpet mig op som 12’ER, fortæller Nicklas om 1. Heat. 

- 2. Heat sølle kørsel uden rytme. Ender P13 = Samlet 12’er på dagen. 

- Målet for denne sæson var at blive i top 5, og det lykkedes med 463 point. & det kunne ikke lykkes uden alle de rare og gode folk i ryggen af mig, sponsorer som venner og familie! I skal have et kæmpe tak for jeres store støtte! Ses i 2022, slutter en stolt og glad Mads Vendelbo, der fik indfriet sin målsætning. 

FB_IMG_1632508716110.jpg