Crossnyt.dk logo

Viktor Brunsvig til MX4kidsracing

Viktor Brunsvig fra Aalborg Motor Klub har lavet en aftale med det hollandske team mx4kidsracing, som han i 2023 skal køre for. Kalenderen står både på danske og internationale løb.

Viktors løbskalender indeholder deltagelse i en fuld EMX-85 serie, fuld DM B 85 serie og udvalgte afdelinger af de hollandske mesterskaber, så den er fuldt booket.

I Aalborg Motor Klub er Viktor en del af klubbens talenthold, ligesom han også er blevet udtaget af Emil Larsen til den nye DMU Junior Udviklingstrup. Og så er den hårde vinter forberedelse planlagt til at foregå herhjemme i Danmark, nærmere bestemt Skagen, Thy og Hadsund.

Målsætningen for den unge komet er top 5 i det danske mesterskab, mens det er første gang han skal deltage i iternationale løb uden for den danske grænse, så EM målet er i første omgang at kvalle ind.

Det hollandske MX4kidsracing lægger stor vægt på, at det skal være sjovt at køre, for de mener det er den rigtige måde at blive dygtigere på. Så fra deres side er der ingen krav til den unge dansker.

Der er med andre ord dækket op til et yderst spændende 2023 for 13-årige Viktor Brunsvig.

Victor-Brunsvig.jpg