Crossnyt.dk logo

VM debut point til Fredsøe

Mads Fredsøe sikrede sig VM point i sit første forsøg på den store sene, og Mikkel Haarup satte en smule til mens to af pigerne var solidt i top 10.

I MX2 klassen havde Mads Fredsøe VM debut på den Spanske Lugo bane, og den debut eksekverede han med klasse. Han gik uimponeret til opgaven og med 24-19 placeringer i heatene kunne han lade sig notere for 2 VM point og en samlet 22 plads i GP’et.

Mikkel Haarup blev samlet nr. 7 i GP’et med 9-5 placeringer i heatene og han satte desværre en lille smule til i VM stillingen, hvor han er nr. 8 med 8 point op til 7. pladsen.

William Kleemann havde et godt flow og god kørsel, men fik ikke rigtigt omsat det på banen, så han fik 30-27 placeringer med fra heatene i Spanien.

Lucas Coenen vandt MX2 Grand Prixet foran Andrea Adamo og Liam Everts.

I Women klassen sikrede Sara Andersen sig 6-6 placeringer i heatene, og det gav en samlet 5. plads, hvilket faktisk kun var med 8 point op til podiet.

Malou Jakobsen blev samlet nr. 10 efter også at være blevet solidt nr. 10 i begge heat.

Laura Raunkjær lavede 16-17 placeringer i heatene og blev dermed samlet nr. 15.

Lotte Van Drunen vandt Women foran Courtney Duncan og Daniela Guillen.

I MXGP klassen gik de spanske fans amok da Jorge Prado vandt foran Jeffrey Herlings og Romain Febvre. Prado fører nu igen VM stillingen med 2 point ned til Tim Gajser.

 

Mads Fredsøe.jpg