Crossnyt.dk logo

Wonsbeck færdig med sin bachelor

Anders Wonsbeck vil til at give den gas med motocross, da han nu har fået arbejde og udannelse til at gå op i en højere enhed. Crossnyt har snakket med Anders.

Anders fortæller:

- I Januar blev jeg færdig med min bachelor inden for international handel, så den får gas med cross og arbejde i Skibby Handel, indtil jeg går i gang med kandidaten til september. Jeg har trænet med Team Special Montering hele vinteren og har et fleksibelt arbejde, som gør, at jeg kan få trænet.  Er netop kommet hjem fra 12 dage i Spanien med min far og ruller til Italien inden for den nærmeste fremtid. Jeg går ikke ned på køretimer i år, fortæller Anders, der er glad for, at det nu er motocross, der er 100 procent fokus på nu.

 - Til DM'erne stiller jeg op for Team MX-Life, og til alle andre løb får jeg hjælp fra Team Special Montering og Skibby Handel.

- De seneste fem sæsoner, har Lars Schmidt fra MX-Life været hurtig til at servicere KTM'en så maskinen altid er klar. I sæson 2017 udgik jeg af fire DM heat, hvilket ikke kommer til at ske i år. Jeg ved at træningen kombineret med hjælpen udløser en top 15 placering i A-MX 1 DM, slutter Ander, der er glad for hjælpen.

- Tak til min far, MX-Life.dk, Thomas Withen, Skibby Handel, Team Special Montering, TMG, Ry, samt Nicos MC import.

 

aw.PNG