Crossnyt.dk logo

Wulff i fuld gang

Simon Wulff Sørensen en af veteranerne i dansk motocross med bronze medalje i MX 1 sidste sæson er i fuld gang med sine forberedelser men skulderen volder ham stadig problemer.

Simon fortæller:

- Forberedelserne til sæsonen 2018 er i fuld gang, og har været det længe efterhånende. Alle folk i RGS Suzuki Schneider Racing arbejde hårdt, for at være 100 procent klar til, når det om lidt går løs. Jeg har netop rundet et skarpt hjørne (30 år), hvilket også betyder at jeg i år må køre oldboys, så det bliver forhåbentlig til nogle flere løbs timer på cyklen i år, fortæller veteranen, der har været på tur.

- Forrige søndag vendte jeg hjem, efter to gode uger, sammen med Kim Sørensen, fra Red Sands i Spanien. Det var to rigtig gode, og ikke mindst lærerige uger, sammen med Brian Jørgensen. Lige nu går jeg egentlig bare og venter på at vejret skal tage sig lidt sammen, så vi kan komme i gang med at træne lidt på de danske baner.

- I påsken har jeg traditionen tro været på træningslejer i Uhre som træner, i år sammen med Nicolai M Hansen, Morten Lilholt, og Mads Haslund, fortæller Simon, der krydser fingre.

- Min skulder, som jeg slog lige før jul sidste år, driller mig stadig lidt, men ikke så meget at den forhindrer mig i at køre. Jeg krydser bare fingre for at den kan holde sæsonen over, og så må jeg få set på den, når denne sæson er afsluttet, slutter Simon Wulff Sørensen.

simon.jpg (2)