Crossnyt.dk logo

Årets YAMHAHA forhandler 2020 for 3. år i træk YSR.

YSR succes. For 3. år i træk er YSR blevet kåret som årets forhandler. Årets forhandler Kåres ud fra mange parametre, salg, værksted, nye tiltag, uddannelse, set-up mv. Tak for den flotte pris, vi glæder os til 2021 sammen med jer. Vi fik samlet kr. 160.800,- sammen i 2020 til CoolUnite, dem glæder vi os til at skulle ud og overlevere sammen med jer, lyder det fra Jon Jørgensen og forsætter i historien her om støtten til coolunite.

YSR bakker op om noget større

Yamaha Store Roskilde besluttede i 2020 at donere kr. 300,- for hver eneste enhed de har solgt ud af forretningen. Resultatet blev 530 solgte motorcykler og Yamaha Store Roskilde har i 2020 dermed doneret i alt 159.000 kr. til CoolUnite.

CoolUnite er en børnefond, der bestræber sig på have Danmarks laveste administrationsomkostninger, og ønsker en høj grad af gennemsigtighed i deres arbejde. Deres overbevisning er, at velgørenhed skal gå til dem, der har brug for det, og at de indsamlede beløb skal gå direkte til børnene og ikke administration, markedsføring eller lobbyarbejde. Dermed kan CoolUnite fokusere på at samle penge ind til børn. Præcis som velgørenhed bør være.

Vi har spurgt Jon Jørgensen, indehaver af YSR i Roskilde, hvorfor de er gået med i dette arbejde, som det er at rejse penge til børn, der ikke er direkte støttet af staten.

- Jon fortæller:

Jacob Risgaard og Mark Nielsen, som begge er stiftere og medejere af Coolshop.dk, er dem der for godt 10 år siden stiftede CoolUnite. CoolUnite er etableret med formålet om at hjælpe børn, der har brug for en ekstra håndsrækning i livet, og CoolUnite er altid villige til at høre jeres stemmer, når der skal vælges fokusområder. Mange organisationer søger doneringer fra CoolUnite, som så deler donationer ud til dem som er hårdt trængende.  Det eneste som er et krav, er at det går til sygdomsramte eller udsatte børn i Danmark. 

Jon Jørgensen Indehaver af Yamaha Store Roskilde ville gerne gøre en forskel og støtte en god gerning, samtidig med at drive forretningen fremad.

- CoolUnite passer rigtig godt sammen med YSR i sin DNA, med vores varesortiment, kunder og ansatte. Jacob, Mark og de andre omkring CoolUnite er nogle drengerøve med hang til hurtige biler og kan også godt lide at brænde noget benzin af. Hvert år køres Cool Car Race, som har til formål at indsamle donationer til CoolUnite. De sidste år blev der samlet over 2 millioner kr. ind på de 3 dage eventet strækker sig over. 

- Her i foråret 2021 laver vi en fælles køretur fra forretningen i Roskilde, hvor vi inviterer alle vores kunder og dem som ellers har lyst til at køre med os. Så kører vi ud og overækker donationen på de 159.000 kr. til et det formål som vi i samarbejde med CoolUnite udvælger.

- Her til jul holdte vi også en auktion hvor vi solgte for 41.000 kr. via SoMe og livestreaming. Det gik ubeskåret til børnesagen som julegavehjælp. 

- Vi har besluttet at fortsætte med at donere 300 kr. pr. solgte motorcykel i 2021, så vi kan hjælpe hvor der er hårdt brug for det. Vores kunder og ansatte er rigtig glade for initiativet og vi er stolte af at kunne hjælpe dem, som har brug for en ekstra håndsrækning, fortæller Jon. 

Jacob Risgaard, der også er medejer af Coolshop, er manden, der står i spidsen for at udføre denne fornemme opgave, men det er ligeså meget din fond, som det er deres. CoolUnite er etableret med formålet om at hjælpe børn, der har brug for en ekstra håndsrækning i livet, og er altid villige til at høre jeres stemmer, når der skal vælges fokusområder. Lad os gøre den lille forskel stor. Sammen.

Henriette Dalby Madsen der er en del af Coolunite teamet er også glade for den håndsrækning, som de har fået fra YSR:

- I CoolUnite er vi superglade og taknemmelige for det samarbejde vi har haft gennem det sidste års tid med Jon og YSR, og som de på glædelig vis kunne meddele de gerne vil fortsætte i år. De penge de generer til vores fond gør en kæmpestor forskel for de børn og unge som modtager støtte fra CoolUnite. Samarbejdet betyder også at YSR er med til at udbrede kendskabet til vores fond som stadig er “ung”, hvilket også betyder meget for os. Samarbejdet med Jon og YSR er et godt eksempel på hvordan velgørenhed og forretning kan gå hånd i hånd, og hos CoolUnite er målet at få mange flere af sådanne samarbejder, fortæller Henriette.

CoolUnite Fonden har til formål at støtte, udvikle og styrke sårbare, sygdomsramte og udsatte børn. Fonden skaber gode oplevelser og bidrager til, at børnene får en nemmere hverdag.

Læs meget mere på Coolunites hjemmeside om de forskellige projekter de har støttet og planen for fremtiden.

Videre til Coolunite

Støt via YSR nedenfor:

MobilePay
Nr: 104010

(Husk at angive CPR-nummer, hvis du ønsker at få fradrag fra SKAT for din donation)

Hver en krone bliver modtaget med kærlighed. 

Hør en længere snak med Jon Jørgensen her

162571315_3737149522986950_4194243645667929675_o.jpg (1)