Crossnyt.dk logo

A-DM Randers

Vi havde en positiv, men hård første Weekend i Randers til A-DM. Tusind tak til alle, der var forbi Westcoastmx Campen.

Mads Balzer:

- A-dm Randers var alt i alt en ok dag for mig. Dagen startede lidt skidt ud, med en dårlig tidskval - Dog fik vi vendt om på det i heatene.

- 1. heat får jeg en god start, og køre det meste af heatet lige omkring top 10. Med ca. 5 min tilbage ryger jeg dog hårdt af, og bliver godt forslået. Kører i mål som nr. 35.

- 2. heat ligger jeg ud med endnu en udemærket start, og ligger indenfor top 10 det meste af heatet. Første heats styrt begynder dog og kunne mærkes til slut i heatet, og jeg kører i mål som nr. 11.

- På magisk vis havde jeg åbenbart nok point til at køre med i superheatet. Jeg havde ikke meget og skyde med efter en hård dag, men kører i mål som nr. 12 af MX 2 kørerne.

Samlet på dagen bliver jeg nr. 14, og er egentlig godt tilfreds med farten. Jeg ser frem til næste afdeling på Svebølle - forhåbentlig uden styrt. Tak skal der lyde til alle som støtter mig.


Asger Martens:

- Efter et hårdt styrt forrige weekend, kom vi uden forventning. En meget uheldig dag med punktering og nogle træls styrt, og ikke mindst to dårlige starter. En dag der ligges bagerst i bogen, vi bygger på herfra. Stor tak til dem som støtter mig.

 

Mathiaz Madsen.

- A-dm debut i Randers var noget af en oplevelse. Der var mange nye ting, som man lige skal vende sig til, men nu har vi prøvet det og ved, hvordan det er til næste gang. Kørsel og resultater var ikke, hvad vi havde håbet på, men vi arbejde videre og håber på, at det bliver godt snart. Kæmpe tak til WestcoastMX for det super fede setup! Der skal også lyde et tak til teamsponsorene og til mine personlige sponsorer! Næste på kalenderen er b-dm næste weekend i Vesterbæk, ses.


Magnus Sjølander:

- A DM i Randers var en lang dag. Jeg startede kvallen ud med at stå på hovedet, hvilket resulterede i, at jeg ikke rigtig kunne bruge Venstre arm resten af dagen. Jeg kvallede ind som nr. 20 i min gruppe.

1. heat bøvlede jeg med armen, så sluttede som nr. 31

2. heat var meget samme historie, så jeg sluttede som nr. 35 - Samlet på dagen slutter jeg som nr. 3.

Der er ikke meget at sige til det, ud over at det slet ikke er godt nok. Der skal lyde en stor tak til teamet for at give mig muligheden og det fede setup i år. Vi ses i Svebølle.

 

Tusind tak til Team Westcoastmx Sponsorer:

SOS Racing Parts

Mtbgear.dk

Prøvmotocross.dk

Denicol_oil

THOR MX

Fist Handwear

Autotekniker v/ Kim Skytthe

#JDmontage

Pirelli

ONEGRIPPER

westcoast.png