Crossnyt.dk logo

BEHIND THE GATE

Den seneste episode af den anmelderroste dokumentarserie "Behind The Gate" er nu tilgængelig på MXGP-TV og giver en fuld beretning om den krævende MXGP of Sardegna!

Episode 3: "Rock ‘N’ Riola" tager dig dybere ind i handlingen fra den sandede bane med fokus på det nye Fantic Factory Racing hold. Deres erfarne rytter Glenn Coldenhoff kommer i problemer på vejen til banen, og nytilkomne Brian Bogers fortæller om hans bekymringer i off-sæsonen og pludselige opkald til at køre fabriksudstyr!

Kay de Wolf afslører hemmelighederne bag hans imponerende fart i sandet samt den virkelige historie bag hans imponerende overhaling i MX2! Vær opmærksom på øjeblikket, hvor hans forhjul ser ud til at gennembryde din skærm!

Gabriel SS24 KTM teamet er et nyt fuldtids hold i MXGP paddocken, så holdboss og tidligere GP-vinder Shaun Simpson introducerer os i sin egen unikke stil til holdet og dets ryttere Josh Gilbert og Cas Valk.

Cas’ søster Lynn Valk og førende WMX-racer Lotte van Drunen tager os gennem udfordringerne for de bedste kvindelige racere på planeten, når de strålende kæmper i Riola Sardos hede!

Med betagende action, du ikke vil se andre steder, samt dybdegående analyse fra MXGP kommentator Paul Malin og vært Lisa Leyland, fortsætter "Behind The Gate" med at vise de farverige karakterer bag denne smukke, men brutale sport. Se det først på MXGP-TV!

Se episode 3



EP3_BEHIND_THE_GATE_1920x1080.jpg