Crossnyt.dk logo

Brødrene Thorius har fart på

Oscar og Bertram Thorius er to brødre med fart på, og efter et godt 2021 har de fået en tysk kontrakt på plads, ligesom planerne om dansk og international deltagelse er lagt.

I 2021 startede brødrene deres forberedelser på Redsand i Spanien og var max klar til første DM afdeling øst i Næstved. Her vandt de begge deres henholdsvise klasser – Bertram i 65cc og Oscar i 85cc.

Herefter pådrog Oscar sig en ærgerlig knæskade, der senere på året endte i en større operation, men det holdte ham ikke væk fra crossbanerne, hvor han heppede på lillebror i hele Europa.

Og her leverede Bertram Thorius varen med en 5. plads i EM Nord/Vest kvallen, blev dansk mester i 65c og vandt bLuE Crew Masterclass.

Nu er både Oscar og Bertram klar til 2022, hvor der er skrevet 2 årig kontrakt med Yamaha Scandinavia og SHR motorsport Germany.

Forberedelserne starter midt januar hvor familien kører til Spanien og først vender næsen mod Danmark igen midt i marts, hvor der på hjemturen også er planlagt et hollandsk mesterskab.

Derefter er planen, at Oscar Thorius skal køre DM og ADAC i 2022 sæsonen, og at Bertram Thorius skal køre DM, EM, ADAC og svensk mesterskab i 2022.

Familien Thorius sender en tak til Yamaha Scandinavia, 2fast Motorsport og Bijvelds.nl for den store opbakning.

Foto: Brødrene Thorius og Steffen fra SHR Motorsport.

Vis_senes1.jpg