Crossnyt.dk logo

De 5 varer, du ikke må gå glip af denne Black Friday, og hvorfor!

I gode motorcykelforretninger varer Black Friday en hel uge. En af dem er 24MX, som er bredt kendt af motocrosskørere for sine tilbud hele året rundt, men i november skrues der endnu mere op for rabatterne hos dem! Så for at hjælpe dig med at klæde dig på til sæsonen har vi samlet de 5 bedste Black Friday-tilbud, som de har at tilbyde.

Raven Airborne- & Ipsum-hjelme
En ordentlig hjelm er en vigtig del af beskyttelsesudstyret, især når det kommer til motocross- eller offroadkørsel, og at vælge en hjelm er ikke en beslutning, du bør tage letsindigt. De vigtigste faktorer, du bør overveje, er certificeringer, skalmateriale, form og ventilation.
Raven Airborne og Raven Ipsum er 24MX's originale hjelmserier, der opfylder alle de nødvendige betingelser.
Begge er kendetegnet ved deres anerkendte kvalitet til en god pris, som nu er endnu mere fantastisk!
Hvis du er på udkig efter sikker og stilfuld hovedbeklædning, kan du måske lige finde en.

Klik på linket nedenfor!

https://redirect.24mx.com/category/_c293/crosshjalmar_c192?searchTerm=%26@QueryTerm%3D*%26BrandName%3DRaven&sortKey=SalePrice-desc

Razorback-dæk
Til alle offroadkørere derude - disse dæk er skabt specielt til dig. Det innovative og velgennemtænkte design blev bragt af dedikerede og entusiastiske kørere, som ved, hvad der skal til for at lave et produkt af høj kvalitet, der ikke fejler, selv under de mest udfordrende forhold. 
Hvis det ikke overbeviser dig, så stol på tallene: Over 10.000 europæiske MX- og Endurokørere har allerede sat deres lid til Razorback-dækkene - slut dig til dem!

Klik på linket nedenfor!

https://redirect.24mx.com/brands/razorback

24MX-miljømåtter
Der er mindst 3 grunde til, at du bør have en derhjemme.
Miljømåtterne er designet til at absorbere alle former for væsker, der drypper fra din motorcykel. Så først og fremmest: Med en ordentlig miljømåtte kan du undgå rod i din garage, mens du arbejder på din motorcykel. For det andet: Den er perfekt, når du vil vise dit helt nye køretøj frem i pitten. Og for det tredje: Det er obligatorisk for alle deltagere i løb, der er godkendt af World Motorcycle Organization FIM, som er blevet mere og mere miljøbevidst i årenes løb. Og det har en pointe. Naturen giver dig så mange gode muligheder for at køre, så hvorfor ikke betale hende tilbage - XL-miljømåtten kan opsamle over to liter olie i tilfælde af et uheld i terrænet. 

Klik på linket nedenfor!

https://redirect.24mx.com/favorites/list?list=54450,84221,84224,84223,84222


Proworks sakselift 31-82 cm
Nå, lad os tale om tal igen: 24MX har leveret over 300.000 motorcykelkørere i Europa alene med Proworks-værktøj og -tilbehør indtil videre. Og Proworks-sakseliften er en af de mest populære varer blandt dem. Hvorfor? Det er ret enkelt:  Det er en højt løftende, alsidig og ergonomisk lift, der er perfekt til alle reparationer i pitten eller garagen. Og materialerne af høj kvalitet går hånd i hånd med en fremragende pris, som falder endnu mere i Black Friday-ugen.

Klik på linket nedenfor!

https://redirect.24mx.com/_opid-4903729


24MX Raven-støvler
Du behøver ikke tømme tegnebogen for at få et par ordentlige MX-støvler. Raven tilbyder crossstøvler til ethvert budget og med en fremragende kvalitet i håndværket. Denne 24MX originale serie af produkter findes i flere forskellige modeller, former, størrelser og farver. Så de vil passe til din pengepung og dit MX-outfit! De mest populære blandt offroadkørerne er Raven Commander, Trooper og Champion - se hvorfor.

Klik på linket nedenfor!

https://redirect.24mx.com/category/_c312/_c313?searchTerm=%26@QueryTerm%3D*%26BrandName%3DRaven

Black Friday-ugen hos 24MX er en onlinebegivenhed, der er værd at reservere din tid! Så gå ikke glip af det, sæt alarmen og besøg onlinebutikken for at finde det, du leder efter, til den bedst mulige pris derude!