Crossnyt.dk logo

De første int. kørere på startlisten til SX Herning

Lillejuleaften, og tid til en tidlig julegave? Så lad os tage hul på afsløringen af den internationale startliste til Supercross Herning 2022! Vi får nemlig igen glæden af flere af kontinentets største specialister!
Thomas Ramette er en gammel kending, og har før været King of Herning! Den venlige franske super-tekniker er altid garant for en elegant opvisning, og med et nys overstået Supercross de Paris i ryggen, hvor han viste klassen flere gange, bliver han helt sikkert en stor oplevelse på banen i Jyske Bank BOXEN, hvor han tørner ud for Wozniak MX Racing Team!
Julien Roussaly er et fransk navn, vi nok godt kan begynde at skrive os bag øret. Den unge mand er netop kåret som fransk mester i SX2, og har virkelig vist sig som - endnu - en franskmand, der mestre disciplinen supercross. Baguettens land har i mange år udklækket et væld af tekniske indendørs-stjerner, og vi glæder os til at vise jer, et af de helt store stjerneskud på supercross-himlen! Julien stiller i Herning op for Filten Yamaha Racing.
Glædelig jul SX-fans!
Foto: Supercross de Paris
sxRamette.jpg