Crossnyt.dk logo

Den mest solgte miljømåtte er på tilbud nu!

Fremragende, top, fantastisk, rigtig god, super! Dette er blot nogle af de adjektiver, som tilfredse 24MX-kunder verden over bruger til at beskrive dette produkt. Og nu er denne en af de mest solgte varer 58% nedsat!

Hvis du er til motocrossløb, ved du, at miljømåtter er obligatoriske for alle kørere, der besøger banen, som er godkendt af The World Motorcycle Organization (FIM), hvilket er blevet mere miljøbevidst i årenes løb. 24MX-miljømåtten opfylder alle FIM-regler for både motocross og enduro.
Men "konkurrencescenariet" er ikke den eneste grund til at anskaffe sig én.

Ikke mere griseri!

24MX-miljømåtten giver et stabilt sted for din skammel og absorberer mere end en liter olie, så dit værksted eller pit er pletfrit. Ikke mere dryppende fedt, kædesprøjt eller brændstofpletter. Du kan altså ubesværet undgå griseriet i dit værksted, mens du arbejder på din maskine. Og hvis du ønsker at gøre indtryk med dit helt nye køretøj, er der ingen bedre måde at præsentere det i pitten på end at placere det på en fed miljømåtte!

24MX-miljømåtten er 200 cm lang og 100 cm bred - mål, der passer til enhver motorcykel; den har en tyk gummibelagt bagside, der holder måtten stabil på ethvert underlag, og den fås i 4 forskellige farver: rød, grå, blå og orange!

Hos 24MX finder du et bredt udvalg af produkter til motocross-, enduro- og MTB-kørere. Udstyr, tøj, tilbehør, værktøj og meget mere fra topmærker til konkurrencedygtige priser.

Tjek linket, gå til anmeldelserne, og find ud af, hvad 24MX-kunder siger om den.


Klik her for at gå til miljømåtten! 

2022-08-0724MXRacePremiumEnvironmentalMat_2022-08-03_dk-DK_fb2.jpg