Crossnyt.dk logo

Det går fremad

I november sidste år hoppede Mads Vestergaards skulder af led og selv om det blev bedre og bedre, var det alligevel ikke holdbart så en operation var nødvendig.

Mads fortæller:


- Jeg er begyndt med at arbejde igen dog kun på halv tid lige nu pt. men det går frem af og bare at få en normal hverdag igen er guld værd. Lige om en lille måned som lægen sagde, så må jeg starte med cross igen, siger en glad Mads, der også har været meget igennem.


- Det startede med at min skulder hoppede af led tilbage i november sidste år. Det begyndte at blive bedre lige så stille og så alligevel ikke. Jeg begyndte med at gå til Fysiteapeut, og vi prøvede at genoptræne skulderen, men desværre uden held. Så kom jeg til Farsø sygehus, og der blev vi enige om skulderen skulle opereres. Det var lidt med blandede følelser at skulle under kniven, mest når der var 3 måneders ventetid på operationen. 


- I mellemtiden inden operationen passede jeg min genoptræning af skulderen, da det kunne styrke skulderen efter operationen også. Jeg blev opereret i Maj og derfra har jeg været igang med genoptræningen. Det var ikke altid lige let at holde gejsten oppe i træningen, men formåede det hele vejen igennem det. På et tidspunkt havde jeg overbelastet skulderen og træningen gik lidt den forkerte vej, men jeg kom videre og fik træningen i gang igen.


- Lige pt. er jeg stort set smertefri, men dog med en svag skulder. Den mangler lidt endnu og det tager noget tid at få den på 100% igen, jeg tror på det nok skal blive godt. Derudover laver jeg stadigvæk øvelser, og det står stadig på programmet i noget tid endnu, fortæller Mads.


- Planerne og forventningerne for 2023 er at få kørt mig ind i cross sporten igen og få et lærerigt og sjovt år. Jeg skal køre DM-A i MX 2 og diverse cups rundt omkring i landet, slutter Mads, der nu kan se lyset forude.


Mads skal køre KTM SXF 250 og skal tilbage til det niveau, vi ved han har - dejlig historie der forhåbentlig ender lykkeligt.