Crossnyt.dk logo

Engine & Suspension Update efter Randers

Vi missede opdateringen fra Engine & Suspension efter første afdeling af DM i Randers, men du får den lige her.

God og lærerig dag på Randers til det første DM-A, hvor vi tre kørere med i MX1

Victor Withen #76 var 28 i tidskval. Han havde et slemt styrt i den første start hvor crosseren blev noget bøjet -køler, gearpedal, hul på tændingsdæksel, brækket koblingsgreb og lidt rundtosset pilot. Moto1 DNF for Victor. Der blev til heat nummer to taget hul på en helt ny Rockstars factory edition FC 450, så var vi kørende igen. moto2 P27, så ingen superheat i denne omgang men en meget lærerig dag og fedt at prøve kræfter med DM-A for ham.

Johan Axelsen #142 Prøvede også kræfter med DM-A for første gang. Johan er altid en positiv fyr og ser det sjove i at køre med landets bedste, selvom det selvfølgelig bliver en hård kamp. Tids kval P34. Første heat bliver skudt i gang med en P21. Moto2 DNF. 

Nichlas Bjerregaard #377 forsvarende dansk mester og klar på mere i år. Tids kval P3. Moto1 hvor han var 2 rundt i første sving efter Kim Sørensen. Der var desværre omstart grundet styret i første sving. Anden start tager Nichlas overlegent og presser hårdt de første par omgange, hvor han har fået lavet et hul og sikkert kunne køre sejren i mål. Moto2 samme plan dog lidt uheldig i første sving, og var nede som nummer 31 på første omgang. Der blev kæmpet til det ternede flag og han sluttede med en P6. Ikke optimalt, men en meget positiv indsats fra Nichlas. 

I Superheat var Nicklas 4/5 stykker fra start, men med problemer undervejs og han må udgå med muskelkramper. Det er top atleter vi har med at gøre og kroppen er hårdt presset på sådan en løbsdag, men  vi glæder os over at det er gået godt og at der stadig er smil på læben hos alle kørere. 

Der er sult efter mere og forberedelserne  gøres bedst muligt til næste gang.

IMG_2563.jpeg