Crossnyt.dk logo

Finaletid! - Kaduuz Racing

Kan I mærke det, kære venner? Vi kan ikke trække den længere. Efteråret gnaver sig ind på os, med kølige vinde og mulm om land, men det betyder også, at sæson 2022 lakker mod enden. Og hvem kan ende uden et brag? Og et brag skal vi have! Lige et stenkast nord for Limfjorden på søndag, når DM i motocross skal afgøres i Hanherred. Kaduuz Racing er klar til en sidste tørn i manegen, for at få sluttet 2022 ordentligt af.
Rasmus Johansen indtager stadig 3. pladsen i MX1-klassen, og der skal kæmpes hårdt for at slutte godt af for Rasmus. Han kommer dog med et godt andet heat i Næstved i bagagen, og han kommer til at gøre sit bedste. Hele Kaduuz Racing er bag ham, uanset hvad der så sker i Hanherred! #fynbofury
Kasper Dehnhardt var ikke blevet sin agterlanterneskade kvit, da seneste afdeling gik i Næstved, men alligevel kæmpede han med langt oppe i top 5 i MX2-klassen. Skaden har gjort at Kasper ikke kan nå noget i den samlede stilling, men sæson 2022 var stadig sæsonen, der bragte ham sit første podie i A-DM. Og han vil gøre hvad han kan, for at slutte behørigt af.
Vi er klar til at give det sidste, og vi håber at folk kommer væltende ud til banen i Fjerritslev, for at se Danmarks bedste give den gas, en sidste gang i år!