Crossnyt.dk logo

Fredsøe rygtes til Tysk team

Hjemmesiden Gatedrop.com beretter, at Mads Fredsøe rygtes til det tyske Cat Moto Bauerschmidt Husqvarna, der dermed skulle blive base for Fredsøes andet år i EMX-250 klassen.

Mads Fredsøe har skulle finde sig et nyt team efter Beddini GasGas Factory Juniors team lukker ned til næste år (og satser på at komme igen med støtte fra et andet MC mærke i 2026).

Cat Moto Bauerschmidt Husqvarna er et tysk team, der har haft deres første sæson i EMX-250 i år, og havde stor succes med Nico Greutmann der blev nr. 6 i klassen.

Liam Owens fra Australien var også en del af teamet i år, men han blev ramt af skader, så hans sæson ikke blev fuldendt.

Derudover havde man Lyonel Reichl som den tredje kører, men mens de to førnævnte efter sigende bliver i teamet, skal Lyonel Reichl et andet sted hen, og Mads Fredsøe skulle altså overtage den plads i teamet.

Da tyske Cat Moto Bauerschmidt Husqvarna er et tysk team får vi formentligt også Mads Fredsøe at se tilbage i ADAC Masters, hvor han har fejret nogle af sine største triumfer.

CatMoto.jpg