Crossnyt.dk logo

Haagensen på toppen

Nicklas Haagensen fik en drømmestart i Fjerritslev med en samlet 1. plads, og det er da også stadig en drøm at vinde DM, fortæller den unge Randers kører.

- Dagen i Fjertslev gik jo fantastisk, griner Nicklas.


- Jeg startede godt ud, med at sætte den hurtigste tid i kvalen. Første heat var jeg ikke så godt med fra start omkring 8-9 stykker, men får mig kørt op på en 4. plads og bliver der, fortæller Nicklas.


- Andet heat lidt bedre med fra start og overhaler hurtigt dem oppe foran, og jeg får mig kørt i front. Lidt efter kommer Mike desværre forbi mig og 1-2 omgange efter går hans crosser desværre i stykker. Jeg kan derfor køre forbi ham igen, fortæller Nicklas.


- Herefter prøver jeg bare finde et godt flow og køre mit eget løb og bliver nummer 1 - en virkelig dejlig / fed fornemmelse at stå med efter sådan en dejlig dag. Både fordi jeg vandt samlet på dagen og fordi jeg fører det Danske Mesterskab, hvilket jeg aldrig har prøvet før, så det selvfølgelig noget helt specielt.


- Håber på jeg kan fortsætte, hvor jeg slap, men der er selvfølgelig mange afdelinger endnu. Det er med at holde den på hjulene og ikke lave noget dumt, fortæller Nicklas der drømmer om DM.

- At vinde DM vil selvfølgelig være mega Nice! Men vil nok mene det er lidt for tidligt at snakke om men jeg tror selvfølgelig på mig selv og tror da, på det godt kan lade sig gøre, slutter Nicklas Haagensen.


Foto / BJ Photo

172276924_2509768549167487_2775636847012656511_n.jpg