Crossnyt.dk logo

Hård dansker dag i Spanien

En bane så hård som beton, men med de sædvanlige motocross spor, det var hvad kørerne skulle kæmpe på ved det spanske Grand Prix, så der skulle køres med hoved på den tekniske bane.

I MX2 klassen snuppede Mikkel Haarup en 12. plads i første heat, og det så længe ud til, at han skulle gøre det endnu bedre i andet heat, hvor han lå og kæmpede om 9. pladsen med Liam Everts, samtidigt med, at han havde en god håndfuld kørere lige foran sig.

Desværre så det ud til, at Haarup enten lavede en fejl eller simpelthen løb tør for energi efter at have prøvet at komme forbi rigtigt længe, og samtidigt ikke er helt kørt ind på den nye maskine. Det blev istedet til en 15 . plads i det heat og en samlet 13. plads på dagen, hvilket også er Mikkels placering i stillingen.

William Voxen Kleemann fik desværre ingen point i denne omgang, men vi er altså nød til at lette på låget for den fightervilje William ligger for dagen.

MX2 blev vundet af Simon Lagenfelder foran Jago Geerts og Andrea Adamo.

MXGP klassen blev vundet af Jeffrey Herlings foran Mattia Guadagnini og Ruben Fernandez, men endnu mere spændende er det, at Jorge Prado blev nr. 4, så dermed har Herlings nu kun 6 point op til Prado på førstepladsen.

I Women klassen blev Sara Andersen samlet nr. 7 med 9-8 placeringer i heatene, og det gav hende 25 point på kontoen, så hun nu ligger nr. 7 i VM stillingen.