Crossnyt.dk logo

  Hjørring Motor Sport inviterer til DM i Motocross

På lørdag d. 3. juni slår Hjørring Motor Sport dørene op for årets 3. afdeling af DM Motocross på Sønderskovbanen.

Som publikum er man garanteret action og god underholdning, når landets dygtigste motocrosskørere skal teste deres udholdenhed og tekniske formåen på en motorcykel på den krævende Sønderskovbane.

 

Der skal kæmpes om podiepladserne i eliteklasserne A MX1 og A MX2 samt Dameklassen, som alle er åbne for udenlandsk deltagelse.

 

A MX1-klassen føres af Svebølle Motocross Klubs Mathias Jørgensen, som vandt seneste afdeling på hjemmebane. Jørgensen har dog kun ti point mere end nærmeste forfølger Benjamin Strate fra Næstved Motor Klub, og meget kan ske i løbet af dagens to MX1-heat og det afsluttende superheat

med de hurtigste kørere fra MX2-klassen.

 

I A MX2 er det Magnus Smith fra Næstved Motor Klub, der topper den aktuelle mesterskabsstilling, men det er med kun fem point ned til Rasmus Pedersen fra Kolding Motocross Klub. Hvert point tæller, og der er ingen tvivl om, at der vil blive kamp om placeringerne på lørdag.

 

Dameklassen føres an af Sara Andersen fra Motorcykel Clubben Svendborg - det skal blive spændende at se, om stillingens aktuelle nummer to, Line Dam fra Randers Motor Sport, eller nogle af de andre hurtige damekørere kan vriste point fra Sara Andersen på den fysisk krævende sandbane.

 

Hjørring Motor Sport er selv repræsenteret med Martin Bak og Mikkel Faurholt Sørensen i A MX1 og Asbjørn Bjørk Borup i A MX2, så der er også mulighed for at heppe på lokale kørere ved weekendens ræs.

 

Hjørring Motor Sport glæder sig til at tage imod publikum på lørdag, hvor første heat starter kl. 11.