Crossnyt.dk logo

Hvad sker der lige med Micro cross i Aalborg i tiden?

Om det er fordi de nordjyske forældre og børn har kedet sig det sidste år, vides ikke… en ting er dog sikkert, der er kæmpe fremgang i micro cross i Aalborg.

Jesper der er banechef på Dall banen (som i øvrigt blev kåret til årets ildsjæl i hele DMU i 2020) har lagt en masse kræfter i at gøre banen lækker til hver træning, og samtidig har han brugt en masse tid på at gøre så banen ikke er så overfølsom overfor dårligt vejr længere.

Klubben fik via fonde indkøbt 2 sprit nye prøvecykler til denne sæson, derudover har Søren ”Bakgear” gjort et enormt stykke arbejde i at koordinere prøvekørsler. Nu er det blevet sådan at der faktisk er børn og unge ude at prøve kræfter med sporten ved hver eneste åbningsdag.

Formand i ALMK, Morten Christiansen udtaler: Det er klart det stykke arbejde både Jesper og Søren gør med at indsluse nye medlemmer, og gøre det sjovt for dem at køre på den lille bane, har en kæmpe effekt. Der hvor jeg ser den største styrke i at hverve nye medlemmer, er faktisk ved vores eksisterende medlemmer. De er skide gode til at prikke til venner og deres forældre, for at få dem ud og prøve verdens fedeste sportsgren. Det er mega fedt, og vidner i min optik om en god klub ånd.


Vores micro bane er også meget begynder venlig, men også udformet så øvede kørere får lidt udfordringer. 

Hvis motocross lyder spændende, så tag fat i den lokale motocross klub og aftal en prøvetur. 

received_356864918952981.jpeg