Crossnyt.dk logo

I regn og slud - Kaduuz Racing

Det var barske vilkår der ventede, det lille stenkast nord for Limfjorden, hvor banen i Hanherred ligger henslængt, med sine sandede jorder og progressive banedesign, da første afdeling af DM i motocross 2021 rullede af sted i går. Det var bidende koldt, og i løbet af dagen fik kørerne også sne og slud at kæmpe med, men alligevel kæmpede den gule armé sig vej frem, og til slut kunne de tage både gode - og knap så gode - ting med sig fra premieren! Erfaring får man af det hele!
Rasmus Johansen var bundsolid i vinterstormen, og styrede sin Suzuki RM-Z450 sikkert igennem moradset til to stabile placeringer. Det gav en placering kun et enkelt point udenfor top 5 i MX1-klassen på dagen, og et rigtig godt udgangspunkt for resten af serien, der stadig resterer seks runder af!
Mads Rasmussen gjorde comeback i DM-A, og det gjorde han med manér. Han startede med at kvalificere sig som nummer 10, og i første heat brugte han halvdelen af heatet på sjettepladsen. Super flot comeback af Mads, der virkelig viste, at potentialet stadig er sprællevende! Desværre var der lidt malurt i bægeret for Kaduuz Racings #7. Et punkteret baghjul gjorde at Mads måtte lade sig falde tilbage til tiendepladsen i første heat, hvilket stadig er stærkt, og i andet heat bed banen fra sig. Mads holdt sig dog kørende, og tog de point han kunne, så han fortsat lever i den samlede stilling!
Næste afdeling er d. 13/5, og her venter endnu en sandbane i det nordlige, når Kaduuz Racing og resten af feltet rammer Sønderskovbanen i Hjørring! Vi skal nok være klar!
173121869_138336464962355_6206432048742867715_n.jpg